Elindult a mazdaclub.hu RSS hírolvasó szolgáltatása

Aktuális
2008. június 11. szerda, 04:10 | Szerző: mat323
Szolgáltatásunkon keresztül egyszerűen és kényelmesen lehet hozzáférni a mazdaclub.hu oldalon megjelenő tartalmakhoz. Az élő könyvjelzőn keresztül folyamatosan, azonnal értesülhetünk ha új cikk jelenik meg. Az RSS az angol Really Simple Syndication kifejezés rövidítése, magyar fordításban "igazán egyszerű hírmegosztásnak" olvasható.

Az RSS olyan lehetőséget takar, melynek segítségével oldalak, portálok, blogok frissen megjelent híreinek címeit és rövid ismertetőit érhetjük el kényelmesen. A három legnépszerűbb böngésző ajánlott használatához: Mozilla Firefox 2, Internet Explorer 7, Opera.

Az RSS hírolvasó narancssárga ikonjaA weboldalak többségén a narancssárga RSS ikont kell keresni, a lap alján,RSS hírolvasó vagy szélén, az élő könyvjelzőre való feliratkozáshoz.

Az RSS használatával elkerülhető, hogy a kedvenc hírportálok, hálónaplók oldalait naponta többször is végig kelljen nézni, hiszen az újonnan felkerült anyagok megjelenéséről az RSS-olvasó programon, vagy a böngészőn keresztül értesülünk, mely azonnal jelez, ha a megadott webhelyen új anyagot publikálnak, és persze a felhasználó élő könyvjelzőinek törlésével bármikor le is mondhatja az "előfizetést".

A mazdaclub.hu főoldalán az RSS technológia segítségével megjelenítjük néhány kedvelt hazai blog legfrissebb tartalmait. Ilyen a Totalcar Belsőség (belsoseg.blog.hu), az Autóbuzik (autobuzik.blog.hu), a Safety Area (safetyarea.blog.hu) és az Autózz (autozz.blog.hu).

Oldalunk RSS hírolvasójára (a jobb oldali hasáb alján ban lévő narancssárga ikonra történő kattintáson kívül) a következő linken keresztül is fel lehet iratkozni: http://www.mazdaclub.hu/rss.xml

0
Még nincs értékelés

Tartalom átvétel

Magyar Mazda Klub - Mazda közösségi webhely

Médiapartnerünk: carmania.hu