Írj cikket, blogolj! Nyereményjáték! Meghosszabítva!

Aktuális
2009. július 23. csütörtök, 22:48 | Szerző: SzaboZE

Kedves Olvasó! Itt az idő, hogy magad is nyomot hagyj a Mazda Klub oldalán! Támogatónk felajánlásával nyereményeket ajánlunk fel a bő 1 hónapos időszakban születő írások gazdáinak, amennyiben a közösség is hasznosnak és élvezetesnek ítéli a tartalmat!

A nyereményeket felajánlotta a calendarpress.hu - Naptár készítés saját fotókból és a cardpress.hu - online névjegykártya készítés.

A cikkek mennyiségétől függően tízezer forint értékű ajándékot fogunk szétosztani a legjobb írások gazdái között! A cikkekkel/blogokkal kapcsolatos követelmények:

- nem tartalmazhatnak máshol publikált szöveget változatlan formában

- kötődnie kell az oldal tematikájához

- nem tartalmazhat más emberek/csoportok számára sértő, zavaró megnyilvánulásokat

- helyesírás ellenőrzés kötelező

- formailag legyen tagolt (ne legyen az egész szöveg egy összefüggő betűtömeg)

- képek használata előny, a cikkben lehetőleg kis képeket használjatok és linkeljétek a nagyobb méretet, ebben szívesen segítünk

- a szerző beleegyezik, hogy a cikk tartalmát a Mazda Klub az oldalán publikálja

- a Mazda Klub fenntartja a kizárólagos jogot az írás folyamatos megjelenítésére (természetesen ha más oldal a cikkre igényt tart, engedélyezhető a felhasználás)

Amit várunk, például Mazdás ínyencségek, tuning leírások, Mazda tesztek (akár a saját autó teszt jellegű leírása, tapasztalat összegzése), Mazdás hírek lehetőleg képekkel!

Megjelenési határidő: 2009. szeptember 30. Eddig a dátumig meg kell jelennie a cikknek/blognak az oldalon! Október 1 -én összegezzük a beérkezett írásokat és lehet szavazni rájuk két héten keresztül. A szavazást 2009. Október 15-én lezárjuk, az eredményeket kihirdetjük és a nyereményeket a gazdájuknak átadjuk!

Bármilyen kéréssel kapcsolatban jelentkezhettek nálam levélben! Ha valakinek gondot jelent a cikk megszerkesztése, akkor levélben küldje át a tartalmat! Várjuk tehát az írásokat, a játék ezennel elindult!

0
Még nincs értékelés

Tartalom átvétel

Magyar Mazda Klub - Mazda közösségi webhely