Kőszegi játszótér felújítás a Mazda segítségével

Aktuális
2010. május 4. kedd, 20:13 | Szerző: SzaboZE
A Mazda Motor Hungary Kft. már harmadik éve támogatja az SOS Gyermekfaluk magyarországi tevékenységét. Az együttműködés keretében Együd Tibor, a Mazda Motor Hungary Kft. (MMH) ügyvezetője tavaly karácsonykor átadott egy, a játszótér felújítására szóló ajándékutalványt Szilágyi Imrének, a kőszegi SOS Gyermekfalu vezetőjének.

A tavasz beköszöntével aktuálissá vált az utalvány beváltása, s az első melegebb napon a Mazda és az SOS Gyermekfalu dolgozóinak összefogásával megvalósult a játszótér állagmegóvó festése. A közös munkához természetesen a gyerekek is csatlakoztak, a falu vezetői a Mazda dolgozók munkáját pedig kiadós ebéddel hálálták meg.

VidámságVidámság

A Mazda a játszótér felújítás társadalmi munkálatai mellett közvetlen anyagi támogatással is segítette az SOS Gyermekfalu hazai szervezetét. A kiválasztott projekt tavaly a gyermekek rokonaikhoz, szüleikhez történő utaztatásának megoldása volt. Az együttműködés nagy valószínűséggel idén is folytatódik majd.

Kész a játszótérKész a játszótér

„A Mazda Motor Hungary Kft. ebben az évben is az SOS képviselői által megnevezett legfontosabb célok elérésében kíván segítséget nyújtani. Ennek továbbra is része lesz a gyerekek közvetlen környezetének javítása, a velük történő személyes kapcsolatfelvétel, és persze a Zoom-Zoom érzés közvetítése autóinkon keresztül – most éppen a 20. évfordulós MX-5-öt szeretnék kipróbálni következő alkalommal – mondta Együd Tibor.

A Mazda Magyarországon kívül még öt országban – Ausztriában, Németországban, Belgiumban, Horvátországban és Csehországban támogatja a helyi SOS Gyermekfalu Alapítványok aktuális projektjeit.

Forrás: Mazda sajtóközlemény

0
Még nincs értékelés

Tartalom átvétel

Magyar Mazda Klub - Mazda közösségi webhely