Mazda6 kombi világpremier Párizsban

Aktuális
2012. szeptember 5. szerda, 20:44 | Szerző: SzaboZE
A Mazda Motor Corporation a 2012. évi Párizsi Autószalonon tartja a vadonatúj Mazda6 kombi (Japánban Atenza) világpremierjét. A párizsi közönség a kombi verzió mellett megtekintheti az új Mazda6 Sedan modellt is, amely a Moszkvai Autószalonon mutatkozott be a nagyközönségének. Bemutatkozik az Euro6 emissziós besorolású, SKYACTIV-D 2.2 Clean Diesel erőforrással szerelt modell.

A Párizsi Autószalonon kiállított mindkét karosszériaváltozatot a Mazda új SKYACTIV-D 2.2 Clean Diesel erőforrásával szerelték fel. A 2013. modellévi Mazda6 európai értékesítése még az év vége előtt kezdetét veszi.

A SKYACTIV-D 2.2 dízelmotor normál és nagyteljesítményű kivitelben készül. Mindkét motorváltozat teljesíti az Euro6 károsanyag-kibocsátási szabványt. Az új Mazda6 ezen kívül a SKYACTIV-G 2.0 és a SKYACTIV-G 2.5 közvetlen befecskendezéses benzinmotorokkal lesz megvásárolható.

Mazda6 - 2012Mazda6 - 2012

Az új Mazda6 a Mazda új generációs termékkínálatának zászlóshajója. A Mazda6 a márka legkiválóbb gyártási és műszaki szakértelmét képviseli, menetdinamikájától kezdve a formatervezésig, a környezetvédelmi teljesítményen át a biztonságig. A Mazda6 a második olyan, új generációs Mazda modell, amely teljes egészében magában hordozza a SKYACTIV technológiákat és az új „KODO – a Mozgás Lelke” formanyelvet. A Mazda6 emellett egy sor fejlett biztonsági technológiát, valamint a Mazda egyedi i-ELOOP fékenergia-visszanyerő rendszerét is alkalmazza.

A Párizsi Autókiállítás hivatalos elnevezése Paris Mondial de l’Automobile 2012.
A sajtónapokat szeptember 27-én 28-án rendezik meg, a nagyközönség szeptember 29-től október 14-ig látogathatja a rendezvényt. A Mazda sajtókonferenciájára 2012. szeptember 27-én, helyi idő szerint 12.45 – 13.00 óra között kerül sor.

Forrás: MMH sajtóközlemény

0
Még nincs értékelés

Tartalom átvétel

Magyar Mazda Klub - Mazda közösségi webhely