Új BT-50 premier Sydney-ben

Aktuális
2010. szeptember 15. szerda, 22:57 | Szerző: SzaboZE
A Mazda Motor Corporation a 2010-es Ausztrál Nemzetközi Autókiállítás sajtónapján tartja az új BT-50 kompakt pick-up premierjét, 2010. október 15-én, pénteken. Az új BT-50 a Mazda stand fő helyén fog szerepelni a kiállítás egész ideje alatt. Az új BT-50 aktív életstílus-járműként lép a nagyközönség elé, formája túllép a modell aktuális, konvencionális imidzsén, és modern értékekkel, valamint kifinomult stílussal ruházza fel az autót.

A Mazda az új modell fejlesztését teljesen az alapoktól kezdte. A mérnökök úgy tervezték meg az autót, mintha egy új kategóriájú járművet építenének. A vagány külső és az erőt sugárzó kiállás mellett az új BT-50 tökéletes megoldás lesz a vásárlók széles köre számára, akiket mozgalmas életvitelük jellemez legjobban: aktív családok, örökké rohanó kisvállalkozók, sportolók, kalandkeresők találhatják meg számításukat benne.

Mazda BT-50 duplakabinos változatMazda BT-50 duplakabinos változat

Az új BT-50 külső formatervére a leendő tulajdonosok büszkén tekinthetnek majd, impozáns vonalai megbízhatóságot sugároznak, az autó tömege, dinamikus formája pedig egy atléta kisportolt testére emlékeztet minket. Az említett elemek kiegyensúlyozott összessége, illetve a különleges megjelenés igazán figyelemfelkeltővé teszi az új BT-50-et, Mazda mivolta rögtön felismerhető. Az új stílus részeként a vezetési komfortot és élményt is fokozták. A globális modellt Európában is értékesítik majd.

Az új modell kiállítása mellett az Ausztrál Nemzetközi Autószalonon megjelenik a Mazda következő generációs, SKY-motorcsaládja is. A Mazda ’Fenntartható Zoom-Zoom’ stratégiájában meghatározta, hogy 2015-ig 30%-kal csökkenti termékválasztékának átlagos fogyasztását a 2008-as szinthez képest – ezen ambiciózus cél elérésében az új motorok és váltó jelentős szerepet játszik majd.

Forrás: Mazda sajtóközlemény

0
Még nincs értékelés

Tartalom átvétel

Magyar Mazda Klub - Mazda közösségi webhely

Médiapartnerünk: carmania.hu