Új Mazda3?

Aktuális
2008. július 21. hétfő, 13:45 | Szerző: SzaboZE
Nemrégiben a Mazda fellebbentette a fátylat legújabb koncepciójáról és megosztott a közönséggel néhány impozáns fotót. A képeken a Mazda3 vérvonal újabb gyermeke szerepel. Jól látható, hogy a Mazda tervezőközpontja nem pihen, ismét meg kíván hódítani sok vásárlót egy sportos megbízható modellel.

A képek alapján elmondhatjuk, hogy a Mazda egyedi arculata egységes vonalat képvisel, ennek megfelelően az autón felfedezhetjük az új Mazda6 és RX-8 stílusjegyeit is. Az agresszív orrkiképzés megváltozott arányokat tükröz. A mélyre húzott légbeömlő, az oldalsó légbeömlők sarkaiba integrált ködlámpák eddig szokatlanok voltak a Mazda kompakt kategóriában. Az autó oldalán a nagare vonalak jól megfigyelhetőek, szellős könnyedséget kölcsönöznek a magas övvonalú karosszériának.

A farrészről ma már elmaradhatatlan LED-es lámpatestek, a széles pótféklámpa és a lökhárítóba integrált egyedi kialakítású kipufogónyílások hirdetik, hogy itt nem egy hétköznapi autóról van szó. Persze egy koncepcióautó mindig igyekszik minél nagyobb feltűnést kelteni, de a Mazdánál általában nem jár csalódással a modell valódi színrelépése, így bízunk benne, hogy a formai világ jórésze megmarad és sok elégedett Mazdás mondhatja majd magáénak.

0
Még nincs értékelés

uj-mazda3-03.jpguj-mazda3-04.jpguj-mazda3-05.jpguj-mazda3-02.jpguj-mazda3-01.jpg
Tartalom átvétel

Magyar Mazda Klub - Mazda közösségi webhely