Új vezérigazgató az európai Mazda élén

Aktuális
2009. március 11. szerda, 17:23 | Szerző: SzaboZE
A Mazda Motor Europe (MME) a mai napon bejelentette, hogy Jeff H. Guyton-t (42) – az MME korábbi alelnökét és pénzügyi igazgatóját – azonnali hatállyal a Mazda európai leányvállalatának elnökvezérigazgatójává, ill. a Mazda Corporation ügyvezető igazgatójává nevezik ki. Jeff H. Guyton elődje, James Muir új kihívások elé néz az autóiparban.

Jeff H. Guyton különböző globális pénzügyi pozíciókban dolgozott a Fordnál, mielőtt 2000 szeptemberében csatlakozott a Mazda japán szervezetéhez, mint a Költségtervezési Divízió ügyvezetője. 2003 októbere óta az MME alelnöke és pénzügyi vezetője volt. Az utóbbi 6 évben aktív részese lehetett a Mazda európai megerősödésének mind pénzügyi, mind üzleti szempontból, beleértve új Mazdaimportőr vállalatok alapítását 10 országban.
„Mióta Jeff csatlakozott a Mazdához, a Mazda földrajzi és gazdasági szempontból is nagyot nőtt”, mondta Takashi Yamanouchi, a Mazda Motor Corporation elnökvezérigazgatója.
„Ebben az időszakban Jeff jelentıs szerepet játszott az európai sikerek elérésében és bizonyos vagyok abban, hogy vezetése alatt a Mazda folytatja sikeres tevékenységét az aktuálisan nehéz gazdasági környezetben.”

Forrás: MMH Sajtóközlemény

Jeffrey H. GuytonJeffrey H. Guyton

0
Még nincs értékelés

Tartalom átvétel

Magyar Mazda Klub - Mazda közösségi webhely