Weblap készítőt / fejlesztőt keresünk

Aktuális
2016. február 13. szombat, 13:21 | Szerző: admin
Repül az idő és ez a honlapunkon is látszik, sok új fejlesztést már nem tudunk a jelenlegi oldalon véghezvinni. Olyan vállalkozó szellemű Mazdást vagy céget keresünk, aki hajlandó időt áldozni klubunk honlapjának megújítására. Szeretnénk ha az új oldal az online közösségi hálózatokat is támogatná és továbbra is lehetőséget biztosítana képes/videós tartalmak egyszerű megjelenítésére. Cserébe reklámfelületet biztosítunk a fejlesztőnek az oldalunkon!

A PHPBB alapú fórum megszüntetését nem tervezzük, a jelek szerint napi szinten sokan használjátok és sok hasznos információt tartalmaz mindannyiunk számára. Várjuk tehát vállalkozó szellemű Mazdások, cégek jelentkezését az együttműködésre a weblap@mazdaklub.hu címen!

A honlappal kapcsolatos legfontosabb elvárások:

- Illeszkedjen a megjelenés a klubhoz és a márkához
- Egyszerű szerkesztői felület több felhasználói szinttel (admin, illetve szerkesztői és tagi jogokkal)
- Képes/videós tartalom kezelése
- Támogatói reklámok, linkek kezelése a szerkesztői felületen
- Közösségi megosztások kezelése (Facebook,twitter stb)
- A készítőtől elvárunk utánkövetést is (hibakezelés, frissítés stb).

Cserébe reklámfelületet biztosítunk a honlapunkon egyedi megállapodás alapján, akár keresztmegoldással is (a készítő adja bérbe az általa kapott reklámfelületet a saját hasznára).
A reklám tematikája nem állhat szemben a honlapunk tartalmával illetve a jóízléssel és nem tartalmazhat megtévesztő információkat!

0
Még nincs értékelés

Tartalom átvétel

Magyar Mazda Klub - Mazda közösségi webhely