20. nap - Az első szervizlágotás

Blogbejegyzés
2011. június 14. kedd, 20:34 | Szerző: kpapp76
Cimkék:
700 km. 9.8-as (frissjogsis) fogyasztás. irány a szerviz. Ahogy az a vásárláskor szóba került, szükséges egy vezérműszíj és toronycsapágy, illetőleg a napfénytetőn leledző apró lyuk javítása, hogy ebbe a piszkosul zivataros időbe ne ázzon be ha nem muszáj.

Molnár Tamás. Pilisjászfalu. Bécsi út 15. Hetedik éve gondos szervizese az autónak. Ismeri az utolsó csavarig. Hihetetlen nyugalommal tölt el, hogy olyannak fizetek majd, aki valóban tudja mikor mit, honnan hova, mettől meddig.

Mondhatná az ember, hogy nah jól befürödtél ezzel az autóval. Megvettem 250ért, átirattad mindennel egy százasért, és most ráköltesz cirka hatvanat. Erre mondom én - bár sosem voltam műszaki zseni és a motoromat is a Honda Takorbernél szervizeltettem - hogy a minőségi munkát és hozzáértést meg kell fizetni. A korrektség az amiért szívesen fizetek.

Első találkozásunkkor 10 perc alatt megbeszéltünk mindent, nem csoda, hisz egyelőre ő jobban ismeri a kocsit mint én. az alkatrészek már a szervizasztalon vártak. előtte való nap egyeztettünk telefonon, kértem, hogy rendelje meg. Annyit tett hozzá, hogy ha valami nem jó, vagy nem kell, akkor azt vissza tudja küldeni (ez pozitív, hogy nem bukok egy esetlegesen rossz vagy szükségtelen alkatrészen).

A szervizpadon álló Lincoln Navigator továbbá csak megerősített abban, hogy ez Tamás valóban érthet az autókhoz.

0
Még nincs értékelés

Tartalom átvétel

Magyar Mazda Klub - Mazda közösségi webhely