gyermekfalu

A Mazda immár harmadik éve támogatja az SOS Gyermekfalu Magyarországi Alapítványát. A Mazda hat országban – Ausztriában, Belgiumban, Luxemburgban, Horvátországban, Csehországban, Németországban és Magyarországon – segíti a szervezet munkáját, a Mazda spanyolországi importőre idén csatlakozott először. Minden országban a lokális célok szerint egyeztetik a felek a támogatás céljait, de a Mazda mindenhol arra bátorította dolgozóit, hogy SOS-szponzorok legyenek, vagy szabadidejükből áldozzanak a gyerekeknek.
A Mazda Motor Hungary Kft. már harmadik éve támogatja az SOS Gyermekfaluk magyarországi tevékenységét. Az együttműködés keretében Együd Tibor, a Mazda Motor Hungary Kft. (MMH) ügyvezetője tavaly karácsonykor átadott egy, a játszótér felújítására szóló ajándékutalványt Szilágyi Imrének, a kőszegi SOS Gyermekfalu vezetőjének.
A Mazda Motor Hungary Kft. immár második éve támogatja az SOS Gyermekfalu tevékenységét. Ennek keretében Együd Tibor, a Mazda Motor Hungary Kft. ügyvezetője karácsonyi meglepetésként átadta Szilágyi Imrének, a kőszegi SOS Gyermekfalu vezetőjének a játszótér felújítására szóló ajándék-utalványt.

Magyar Mazda Klub - Mazda közösségi webhely