hírek

Válassz minket egy hétvégére! Nyáron immár 21. alkalommal kürtöljük össze az ország Mazdáit, hogy együtt lógassuk a lábunkat a velencei tó vízébe és hogy szétosszunk a tulajdonosok között pár nyereményt! Nem maradhatsz ki az ország legnagyobb Mazda Klub eseményéről, most még időben szabaddá teheted magad! Ami lesz: jó hangulat, mókás ügyességi játékok, autó szépségverseny! Ami nem lesz: pályaverseny, gyorsulás.
A Mazda a mai napon leplezte le a vadonatúj Mazda CX-3-at a Los Angeles-i Autószalon első, szakmai napját megelőző, zártkörű rendezvényén. Az új kompakt szabadidő-autó az ötödik a Mazda termékkínálatában, mely a márka díjnyertes SKYACTIV technológiájának elemeit használja, a ’KODO – A mozgás lelke’ dizájn-irányzat által meghatározott formában.
A Mazda Motor Corporation ma video üzenetben leplezte le az új Mazda2-t, mivel a mai napon hivatalosan is megkezdődött a modell következő generációjának gyártása a hirosimai gyár hofu-i telephelyén. Az új Mazda2 a márka aktuális modellkínálatának immár negyedik tagja, mely a SKYACTIV technológia elemeit használja, vonalait pedig a „KODO – A mozgás lelke” formanyelv szerint rajzolták meg.

Újra összeáll a banda! Nyáron immár 20. alkalommal kürtöljük össze az ország Mazdáit, hogy együtt lógassuk a lábunkat a velencei tó vízébe és hogy szétosszunk a tulajdonosok között pár nyereményt! Nem maradhatsz ki az ország legnagyobb Mazda Klub eseményéről, most még időben szabaddá teheted magad! A részvétel ingyenes, a park belépődíjait kell csak megfizetni.

A Mazda Motor Corporation a 84. Genfi Autókiállítás sajtó számára nyilvános, első napján leplezi le következő generációs kisautójának tanulmányát, a Mazda HAZUMI-t. A hagyományokkal szembe menő márka itt tartja új motorjának, az 1.5 literes, tiszta üzemű, SKYACTIV-D dízelmotornak a világpremierjét is.
Itt a nyár és itt az újabb országos megmozdulás ideje! Idén is a kikapcsolódás áll középpontban, így a helyszínválasztás a Velencén nemrégiben megnyitott minden jóval felszerelt Drótszamár Park & Kempingre esett. Aki itt nem talál magának kellemes elfoglaltságot az nem is akar nyaralni!
Annak ellenére, hogy májusban az európai személyautó-autópiac visszaesése volt jellemző, a Mazda kiváló számokat ért el az új autó regisztrációban. A folyamatos negatív trendnek ellenállva a Mazda tudott a legnagyobb mértékben nőni a tavalyi év azonos időszakához viszonyítva.
A Mazda – kihasználva a Milánói Dizájn Hét adta alkalmat – ismét tanúbizonyságot tett a szépség iránti szenvedélyes rajongásáról, melyet autóinak díjnyertes „KODO – A Mozgás Lelke” formanyelve is tükröz. Ikuo Maeda, a vállalat globális vezető formatervezője két regionális tervezésért felelős kollégájával vett részt az olaszországi rendezvényen, hogy a világ művésztársadalmának képviselőivel és az autóipar kreatív szakembereivel találkozva ihletet merítsenek egymás társaságából.
Talán végre csak megérkezik a tavasz vagy elkergetjük a telet! Próbáljuk meg közösen március 30-án, a tatabányai Turul megtekintésével! A részleteket a fórumon olvashatjátok, várunk minél több résztvevőt! Konvoj a Lurdy ház parkolójából indul nem fizetős útvonalon! Ébredjenek hát a lóerők!
Az új Mazda6 megérkezett a magyarországi márkakereskedésekbe – szebb, sportosabb, hatékonyabb és biztonságosabb, mint valaha. A kereskedők új Mazda6 Sedan tesztautójukat egy ünnepélyes rendezvény keretében vették át múlt pénteken. A modell kétféle karosszéria- (Sedan és Sportkombi), és ötféle motorváltozatban érhető el. A belépő dízel 150 lóerős teljesítménye mellett csak 3,9l gázolajat fogyaszt 100km-en, tágasabb és 13 cm-rel hosszabb, de 100kg-mal kevesebbet nyom, mint elődje.

Magyar Mazda Klub - Mazda közösségi webhely