mazdaclub

Mazdaclub.hu fejléc főkép pályázat
Kedves tagjaink! Szeretnénk változatosabbá tenni mazdaclub.hu oldal főoldalán véletlenszerűen megjelenő képeket, ezért lehetőséget biztosítunk nektek, hogy az általatok készített fotók, montázsok díszelegjenek az oldal tetején. Egy kis pályázat keretében mostantól bárki küldhet képeket, amiket nyilvános szavazásra bocsájtunk, a nyertes alkotásokat pedig publikáljuk.
Elindult a mazdaclub.hu RSS hírolvasó szolgáltatása
Szolgáltatásunkon keresztül egyszerűen és kényelmesen lehet hozzáférni a mazdaclub.hu oldalon megjelenő tartalmakhoz. Az élő könyvjelzőn keresztül folyamatosan, azonnal értesülhetünk ha új cikk jelenik meg. Az RSS az angol Really Simple Syndication kifejezés rövidítése, magyar fordításban "igazán egyszerű hírmegosztásnak" olvasható.
Kedves Olvasó! Alkotóként nagy öröm számomra, hogy elkészült az oldal és végre használatba vehetik a lelkes Mazdafan felhasználók. Már több, mint egy éve megfogalmazódott bennem, hogy kellene egy igazi webkettes közösségi oldal...
Elindult oldalunk, a mazdaclub.hu!
Örömmel jelentem, hogy elkezdte működését a http://www.mazdaclub.hu oldal. Ez egy igazi webkettes mazdás közösségi portál, melyet a Drupal nevezetű nyílt forráskodú tartalomkezelő rendszer hajt. Nem csupán olvasni lehet a cikkeket, írásokat, hanem aktívan részese lehet lenni a közösségnek: blogok, képek, írások oszthatók meg a többiekkel, közösen szerkeszthető, Mazdával kapcsolatos hasznos (le)írások publikálhatók.

Magyar Mazda Klub - Mazda közösségi webhely

Médiapartnerünk: carmania.hu