Nagyvilág

Már csak 2-3 fok van odakint, a Kékesen alakul a hótakaró, ezért az olvasó figyelmébe ajánlunk egy tematikus gyűjteményt. Íme egy pár cikk a Magyar Mazda Klub oldaláról, amelyek segítenek a téli közlekedésre való felkészülésben! Biztonságos és balesetmentes közlekedést kívánunk mindenkinek!
Korábban megjelent az oldalon egy cikk melynek a tartalma a következő volt: "Tájékoztatjuk a kedves felhasználókat, hogy nagy sajnálatunkra a weboldal a jelenlegi formájában megszűnik létezni. Az oldal a héten törlésre kerül. Ettől függetlenül a továbbiakban is elérhető a mazda fórum a www.mazdaklub.hu oldalon! A jővőbeni tervekről egyelőre nem tudunk nyilatkozni, bízunk benne, hogy a klub egy új weboldallal szolgálhatja valamikor az klubtagokat, olvasókat."
A munkálatok befejeződtek,elindult az új oldal.A mazdaklub.hu valamint a mazdaclub.hu egyesült. A régi honlapon levő fórum az új oldal FÓRUM menüpontja alá költözött, a galéria átmentése még folyamatban van.Reméljük az új honlap megnyeri a klubtagok tetszését és gyakran ellátogatnak hozzánk!
Mazdaclub.hu fejléc főkép pályázat
Kedves tagjaink! Szeretnénk változatosabbá tenni mazdaclub.hu oldal főoldalán véletlenszerűen megjelenő képeket, ezért lehetőséget biztosítunk nektek, hogy az általatok készített fotók, montázsok díszelegjenek az oldal tetején. Egy kis pályázat keretében mostantól bárki küldhet képeket, amiket nyilvános szavazásra bocsájtunk, a nyertes alkotásokat pedig publikáljuk.
Elindult a mazdaclub.hu RSS hírolvasó szolgáltatása
Szolgáltatásunkon keresztül egyszerűen és kényelmesen lehet hozzáférni a mazdaclub.hu oldalon megjelenő tartalmakhoz. Az élő könyvjelzőn keresztül folyamatosan, azonnal értesülhetünk ha új cikk jelenik meg. Az RSS az angol Really Simple Syndication kifejezés rövidítése, magyar fordításban "igazán egyszerű hírmegosztásnak" olvasható.
Elindult oldalunk, a mazdaclub.hu!
Örömmel jelentem, hogy elkezdte működését a http://www.mazdaclub.hu oldal. Ez egy igazi webkettes mazdás közösségi portál, melyet a Drupal nevezetű nyílt forráskodú tartalomkezelő rendszer hajt. Nem csupán olvasni lehet a cikkeket, írásokat, hanem aktívan részese lehet lenni a közösségnek: blogok, képek, írások oszthatók meg a többiekkel, közösen szerkeszthető, Mazdával kapcsolatos hasznos (le)írások publikálhatók.

Magyar Mazda Klub - Mazda közösségi webhely