Mazda MINAGI koncepció

Magazin
2011. március 1. kedd, 23:03 | Szerző: SzaboZE
A Mazda Motor Corporation a 2011. március 1-13-ig megrendezett, 81. Genfi Autószalon sajtó számára nyilvános napjain tartja új, MINAGI elnevezésű, kompakt crossover tanulmányautójának világpremierjét. A Mazda MINAGI koncepció a SKYACTIV technika első képviselője, illetve a tavaly bemutatott ’KODO – a mozgás lelke’ formanyelv részleteit is tökéletesen megtestesíti.

Az érdekes MINAGI tanulmány az előfutára a Mazda következő generációs termékoffenzívájának, és a márka számára egy új időszak kezdetének szimbóluma is.

Mazda MinagiMazda Minagi

A Mazda MINAGI egy, a Mazda CX-7-nél kisebb méretű, crossover szabadidő-autó, amely ötvözi a Mazda jövőbe mutató SKYACTIV technikáját – mely a sportos vezethetőség, a kiváló biztonsági rendszerek és a kiemelkedően környezetkímélő működés harmóniáját ígéri – a KODO dizájnnal, amely az autók formájában a felgyülemlett mozgási energia kitörését közvetíti, ahogy a jármű lendületesen végighalad a nagyvárosi forgatagban.

Mazda MinagiMazda Minagi

A SKYACTIV technika első hírnökeként a MINAGI új motorral és váltóval jelenik meg, amely új
karosszériába és futóműhöz illeszkedik, melyekkel együttesen a gyár jelentős súlycsökkenést ért el úgy, hogy közben a biztonságot rendszerek sokasága biztosítja.
Az idei Genfi Autószalon Mazda standján a SKYACTIV technika részleteinek bemutatása mellett a Mazda SHINARI tanulmányautó is látható lesz, több más, sorozatgyártású modellel körbevéve.

Forrás: MMH sajtóközlemény

0
Még nincs értékelés

Mazdaminagi.jpg

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
boss66
2011-08-10 szerda, 14:06
 

Kéne:)))

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Tartalom átvétel

Magyar Mazda Klub - Mazda közösségi webhely