Üdvözlünk a mazdaclub.hu oldalon!

mazdaclub.hu ismertető
2008. április 10. csütörtök, 13:13 | Szerző: mat323

Mi ez az oldal?
Kedves Mazda tulajdonos! Köszöntünk ezen az igazi webkettes közösségi oldalon. Itt Te is szervesen része lehetsz a közösségnek: blogolhatsz, képeket, írásokat oszthatsz meg a többiekkel, fórumozhatsz, közösen szerkeszthető, Mazdával kapcsolatos hasznos (le)írásokat publikálhatsz. A mazdaclub.hu közösséghez való csatlakozáshoz csupán egy Mazda birtoklása és egyszerű regisztráció szükséges. Bátran csatlakozz hozzánk!

Gyakran Ismételt Kérdések és azok válaszai:

Nekem is Mazdám van! Hogyan tudok csatlakozni a közösséghez?
A mazdaclub.hu közösséghez való csatlakozáshoz regisztráció szükséges. Ezt a jobb oldalt található Regisztráció vagy a fenti menüben lévő hivatkozáson keresztül lehet megtenni. Mindössze egy felhasználónevet, működő e-mail címet, valamint néhány adatot kérünk a Mazdádról és Rólad. Ezek közül természetesen nem kötelező mindent megadni. A regisztrációt követően kapsz egy e-mailt a további teendőkről. Ezután néhány percen belül teljes tagú felhasználóvá válsz és beléphetsz, igénybevéve minden funkciót.

Mibe kerül mindez?
A tagság természetesen ingyenes! A jövőben szeretnénk szponzorokat, támogatókat találni, így a tagok akciókban, kedvezményekben részesülhetnének bizonyos termékekből, szolgáltatásokból! Keresünk olyan cégeket is, akik az oldal témájával kapcsolatos hirdetéseket szeretnének megjeleníteni, így a bevételből az oldal eltartaná saját magát és nem a tagoktól kellene pénzt gyűjteni tárhelyre.

Hogyan működik a fórum? Mi az a szálanként futó fórum?
Ez a fajta fórum másképpen működik, mint az eddig sok helyen megismert és megszokott phpBB fórummotor. Itt kérdésenként, felvetésenként lehet egy-egy új szálat indítani, így a hozzászólások a felvetett gondolat megválaszolására, megtárgyalására, annak logikai továbbvitelére szolgálnak. Ezzel elkerülhető a többezer egyetlen egy topikba zsúfolt, utólag áttekinthetetlen és feldolgozhatatlan hozzászólás, így sokkal jobban visszakereshető a tartalom! Igyekszünk az átlagosnál magasabb színvonalat képviselni és főként a technikai, szakmai, vagy az érdekes autós, mazdás témákra koncentrálni. A mazdaklub.hu közösségi oldal, de elsősorban nem a chat jellegű társalgást részesíti előnyben, hiszen erre megvannak az arra való eszközök (pl.: MSN, Skype, ICQ). Mi konkrétan az érdekes, hasznos, tudományos, technikai és autós ismeretek bővítését és az ezirányú kommunikációt vagyunk hivatottak szolgálni, de természetesen bármely tagunk létrehozhat új témákat, topikokat.

Mi az a blog?
A weblog, web log, webnapló, vagy egyszerűen blog egy webes alkalmazás, amely időponttal ellátott bejegyzéseket tárol egy nyilvános weboldalon (illetve magát ezt a weboldalt is szokás weblognak nevezni). A bejegyzések leggyakrabban fordított időrendi sorrendben vannak. Egy ilyen weblap jellemzően bármely internet felhasználó számára elérhető, olvasható, sőt bizonyos mértékben néha szerkeszthető is (pl. hozzászólások). A blogot író célja általában az önkifejezés, gondolatai közreadása és az általa képviselt vélemények terjesztése, valamint jelen esetben a Mazdájával kapcsolatos történések, események leírása, bármilyen formában :) A blogbejegyzéseknek van címük, tartalmuk, beküldési idejük, szerzőjük és tag-ekkel (címkékkel, kulcsszavakkal) lehet ellátni őket: a könnyebb kereshetőség, áttekinthetőség, kategórizálhatóság érdekében. Egy bejegyzés beküldése után, lehetőség van képeket is csatolni, melyek automatikusan megjelennek a szöveg alatt egy látványos képgalériaként.

Hogyan tudom felvenni a kapcsolatot a szerkesztőkkel?
Ezt legkönnyebben e-mailben teheted meg, az mazda(kukac)mazdaklub.hu címen keresztül.

Folyamatosan frissül persze ez a Súgó is, de egyelőre első nekifutásra ennyi.

Köszönöm, hogy végigolvastad!
Remélem örömödet leled majd itt és elnyeri tetszésed az oldal! :)

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
szasza
2010-03-20 szombat, 16:43
 

nemrég vásároltam egy 92-es kiadású 626 1.8i (ferde hátú) mazdát.Nem nagyon ismerem még ezt a típust és van egy olyan problémám vele hogy hidegen gázadáskor rángat pontosabban ha csak fokozatosan is akarok gyorsítani akkor is rángat de csak egyet - egyet viszont ha ilyenkor nem veszem vissza a gázt szinte megáll,ha viszont visszaveszem utána helyrejön de hamarosan megint berángat.Ha viszont üresjáratban pörgetem nem dadog a motor teljesen simán pörög.Ha valaki találkozott vagy tudna ötletet adni mi okozhatja megköszönném.

Kánten
2010-05-08 szombat, 05:27
 

Szia Szasza!

Nekem is volt ilyen gondom. Először gyertyákat cserélj, ha nem javul meg, akkor gyertya kábelt. Nekem a kábellel volt a gond. Pedig jónak tűnt, még a műszer sem mutatta ki. Addig szenvedtem vele, míg már látványos volt a hiba.
Én akkor mindent végig néztem. Benzin szűrőt cseréltem, még a benzint is lecseréltem a tankban. Ki lett takarítva a tank, a tankban lévő szűrő is.
Ha nem javul meg, ezeket is végig kell nézned, okozhatnak ilyen hibát.

rácz márk
2012-05-03 csütörtök, 19:26
 

Sziasztok!
Alkatrészeket keresek mazda 2 (2008) ajtók,küszöbök,légzsák:ülés és fej,visszapillantók.
Csak korrekt áron!
0630/726 82 33 köszönöm!

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Tartalom átvétel

Magyar Mazda Klub - Mazda közösségi webhely